Konsekvente krav til udlændinge

Vi skal stille krav til de udlændinge, der vælger at være her

Udlændinge, der vælger at være i Danmark, skal tage det danske samfund til sig. Integration er et personligt ansvar, og vi skal som samfund turde stille konsekvente krav: Hvis man vil være i Danmark, skal man lære dansk, acceptere de danske værdier og forsørge sig selv. Det er kun fair.
 

Venstre vil have flere indvandrere til at bidrage på arbejdsmarkedet

I dag står alt for mange indvandrere uden for arbejdsmarkedet. Det koster hvert år det danske samfund 17 milliarder kroner. Vi skal gøre det mindre attraktivt at være på en overførselsindkomst for arbejdsløse indvandrere, så flere indvandrere kommer til at bidrage på arbejdsmarkedet.
 

Venstre vil indføre arbejdspligt

Når man kommer til Danmark, skal man mødes med klare forventninger og et krav om, at man finder sig et arbejde eller en uddannelse. Venstre vil også indføre en arbejdspligt for indvandrere i kontanthjælpssystemet, uanset om de har været i Danmark i tre måneder eller i mange år.
 

Venstre vil straffe kriminelle hårdere

Det danske samfund skal være mindre eftergivende over for kriminelle, herunder kriminelle udlændinge. Vi skal straffe forbrydelser som vold og voldtægt markant hårdere, vi skal sætte skarpt ind over for social kontrol i hjemmet og blive markant bedre til at udvise kriminelle udlændinge.