rejsetilbud til venstres medlemmer

Fogt Studie- & Grupperejser tilbyder spændende studie- & grupperejser til Venstres medlemmer både i det nære og lidt fjernere udland.

Nye spændende rejser for 2020 er på vej

 

Højskoledage på Bornholm 2020 (AFLYST)

Kære tilmeldte,

Vi må desværre konstatere at COVID-19, Bornholm og højskoledage ikke var den rigtige cocktail. Trods mange forsøg er udviklingen bestemt ikke gået den rigtige vej og vi må derfor aflyse den planlagte højskolerejse til solskinsøen.

Til de af jer, som har betalt for rejsen: Fremsend venligst jeres bankoplysninger (reg.nr. og kontonr.) til vores bogholder på adressen bogholderi@fogtrejser.dk og beløbet bliver overført i løbet af næste uge.

Vi havde set rigtig meget frem til at gennemføre dette højskolearrangement i godt selskab. Sådan skulle det desværre ikke være. Forhåbentlig vil I være med, når vi engang kommer til bage til lidt mere ”normale” tilstande – fx på vores Sommerhøjskole med Venstre i Alsace, 3.-11. juli 2021.

Indtil da – tak for opbakningen og pas på jer selv.

Kirsten Bruun og Peter Juel-Jensen (MF) invitere til højskoledage på Bornholm, den 11. til 15. oktober 2020. 

Kirsten Bruun og Peter Juel-Jensen( MF) står bag programmet og er tovholdere undervejs. Her er muligheden for at blive udfordret, lade sig inspirere og komme med gode ideer

Læs programmet her

(UDSAT) - Sommerhøjskolen 2020 udskydes til 2021

Sommerhøjskolen i Alsace blev annonceret i sidste nummer af Liberalt Overblik. Desværre har udviklingen omkring COVID-19 medført, at det ikke bliver muligt at gennemføre sommerhøjskolen med det program, som var planlagt.

Sommerhøjskolen er derfor udsat til 3.-10. juli 2021 – og der bliver sikkert rigeligt at drøfte til den tid!

(UDSAT) - Til USA med tidligere udenrigsminister Kristian Jensen

Turen er udsat på ubestemt tid, grundet indrejseforbud i USA. Mere information følger.

I efterårsferien tilbyder vi igen i år en rejse til USA – denne gang med Kristian Jensen, der bl.a. som tidligere udenrigsminisier har et godt netværk i USA, som vi kan drage nytte af.

Rejsen gennemføres et par uger før præsidentvalget, hvilket programmet naturligvis vil bære præg af. Vi begynder således i Boston inden vi via New York og Philadelphia slutter af i den politiske heksekedel, Washington DC.

Læs programmet her og meld dig til her – inden alt for længe. Deltagerantallet er begrænset!

Tilmelding sker her: https://www.fogtrejser.dk/tilmeldingsblanket

Alle spørgsmål vedr. rejserne rettes til Fogt- Gruppe og Studierejser tlf. 69 14 13 00 eller rejsmed@fogtrejser.dk