rejsetilbud til venstres medlemmer

Fogt Studie- & Grupperejser tilbyder spændende studie- & grupperejser til Venstres medlemmer både i det nære og lidt fjernere udland.

Tæt på tjekkerne udenfor Prag 15. til 20. september 2019
Tjekkiets hovedstad, Prag har i årtier med god grund tiltrukket turister fra hele verden. Men der er også en verden udenfor Prag – 9 mio. af Tjekkiets 10½ mio. indbyggere bor udenfor Prag – men dem hører man ikke så meget til.
På denne rejse skal vi opleve Tjekkiet ikke bare som almindelige turister, men også som gæster, der gerne vil kende et andet folkeslag og deres levevis. Samtale fremmer forståelsen – og skærper interessen.
Læs mere om rejsen og programmet her.

USA 13. til 22. oktober 2019:
Rejs med Mads Fuglede til USA. Turen finder sted fra den 13. til den 22. oktober 2019. Turen vil bringe deltagerne rundt fra Washington over Charlottesville, Gettysburg, Philadelphia tilbage til Washington. En rundrejse i amerikansk historie, kultur og politik. 
Læs mere om rejsen her.

30-året for Murens fald i Berlin, 7. til 10. november 2019:
Tyskland og i særdeleshed Berlin markerer 30-året for Murens fald med mange begivenheder op til d. 9. november. Derfor tilbyder vi denne rejse, hvor vi kan være med til at mindes de glade dage i 1989 – og den frygtelige periode der gik forud.
Se programmet her.

Bruxelles, 4. til 7. december 2019 – til særpris:
Også i år tilbyder vi denne rejse til Europa-Parlamentet, hvor vi skal møde forhåbentlig flere af Venstres MEP’ere. På dette tidspunkt står Bruxelles i julemarkedets tegn, så det bliver muligt at forene det alvorlige med det fornøjelige.
Se programmet her.

Folkemødet, 11. til 14. juni 2020:
Kom med til Folkemødet 2020, med Kirsten Bruun som rejseleder. Turen inkluderer bustransport, hotelovernatning og meget andet.
Se hele programmet her.

Alle spørgsmål vedr. rejserne rettes til Fogt- Gruppe og Studierejser tlf. 69 14 13 00 eller rejsmed@fogtrejser.dk