Giv et bidrag

Valgkampe koster mange penge, og hovedparten af kontingentet fra Venstres medlemmer spares op til kampagner. Pengene går til alt lige fra kampagnefilm og helsides annoncer i aviserne til valgplakater og bolsjer til uddeling på gaden. Så dit bidrag vil gøre en forskel.

50 kr.

Hvad hjælper 50 kr. med?

Bruges eks. på kontakt til 100 vælgere ved at uddele bolsjer

150 kr.

Hvad hjælper 150 kr. med?

Bruges eks. på annoncering på Facebook for at skabe debat

300 kr.

Hvad hjælper 300 kr. med?

Bruges eks. på 1.200 pjecer om Venstres mærkesager til hustandsomdeling under valgkampen

500 kr.

Hvad hjælper 500 kr. med?

Bruges eks. på 20 valgplakater, som sikrer Venstre synlighed

Andre donationsmuligheder

Du kan overføre bidrag via MobilePay:
46156

Du kan også indsætte dit beløb på Venstres konto i Danske Bank:
4316 - 0006571700

Betalingsmuligheder

DankortVisaMastercardMaestroVisa ElectronJCB

MobilePay

Dankort, Visa/Dankort, Visa, Mastercard, MobilePay, Maestro, Visa Electron og JCB

Alle valgbidrag - store som små - er velkomne. Tak!

I Venstre kerer vi os om ordentlighed omkring partistøtte.

Vi er meget taknemmelig over for alle, som ønsker at bidrage økonomisk til Venstre – det gælder partiets mange medlemmer, som støtter via deres medlemskontingenter, samt beløb fra bidragsydere, der ønsker, at Venstre skal stå stærkt i valgkampe. Vi er også taknemmelige over for de mange andre liberale personer, interesseorganisationer, bevægelser, foreninger, erhvervsorganisationer og virksomheder, som ønsker at bidrage til partiet Venstre. Alle, der ønsker at fremme den liberale sag, er velkommen.

Hvert år aflægger Venstres Landsorganisation et årsregnskab i overensstemmelse med lov om private bidrag til politiske partier. Årsregnskabet revideres af en statsautoriseret revisor og offentliggøres i overensstemmelse med god regnskabsskik på Venstres hjemmeside og på Folketingets hjemmeside. 

Kort om regler og praksis
I Venstre registrerer vi alle bidrag til partiet. Oplysningerne videregives ikke, men gemmes i fem år. I reglerne om partistøtte fastsættes der årligt en beløbsgrænse. I 2024 er beløbsgrænsen 23.600 kr. 

Et bidrag til Venstre omfatter både økonomiske bidrag og tjenesteydelser som eksempelvis at stille faciliteter til rådighed for Venstre.

I årsregnskabet oplyses navn og adresse på de bidragsydere, som har bidraget med mere end 23.600 kr. Beløbet, som bidragsydere har bidraget med, oplyses ikke.

Bidrag til Venstres erhvervsforeninger, som overstiger beløbsgrænsen, bliver også opført i Venstres årsregnskab. 

I seneste regeringsperiode har Venstre sikret indførelse af forskellige tiltag for at sikre større åbenhed og gennemsigtighed omkring private bidrag til politiske partier. Der er indført et forbud mod at modtage større anonyme bidrag, og der er revisionspligt af alle partiers årsregnskaber. Revisionspligten har Venstre selv praktiseret i årsvis.

Derudover er der indført større åbenhed om større private bidrag, så det nu også omfatter alle niveauer i partierne, herunder kommunale og regionale kandidatlister og enkeltkandidater.