Den blå café

- Følg med hos Venstre

Den Blå Café er for dig, der gerne vil følge med i politik, men ikke er klar til eller har lyst til at være medlem af et politisk parti.

I Den Blå Café kan du på en helt uforpligtende måde følge os i Venstre i vores kamp for at give danskerne mere frihed og flere muligheder og sætte en ny retning for Danmark.

Vi opdaterer dig løbende med spændende nyheder fra den politiske verden og inviterer til spændende oplæg og webinarer om aktuelle emner og udfordringer, som Venstre vil løse. Vi åbner døren for, at du kan være med i debatten, komme tættere på de folkevalgte og følge os, når vi gør en forskel for Danmark.

I Den Blå Café er der mulighed for indflydelse og engagement alt efter dit temperament. Og det er helt gratis.

Vær med! - Følg Venstre i Den Blå Café.

kommende møder

Onlinemøde

FRISÆTTELSE AF ÆLDREPLEJEN

Onsdag den 21. juni kl. 17:00 kan du komme til møde med Venstres næstformand og fungerende økonomiminister, Stephanie Lose, og ældreordfører Hans Christian Schmidt, der vil tage en dialog om den kommende frisættelse af ældreområdet.

Tilmeld dig her

tidligere møder

Onlinemøde

ET ÅR EFTER AFSKAFFELSEN AF FORSVARS-FORBEHOLDET

Tidligere har vi haft møde med Venstres fungerende forsvarsminister, Troels Lund Poulsen fortælle om dansk forsvarspolitik på årsdagen for forsvarsforbeholdets afskaffelse.

Lyt til mødet her

Se mødet her
Onlinemøde

erstatning til minkavlerne

Tidligere har vi haft møde med minister for fødevarer, landbrug og fiskeri, Jacob Jensen. Han fortalte lidt om erstatningen til minkavlerne, som Venstre har fået rykket frem.

Lyt til mødet her

Se mødet her
Onlinemøde

vejafgifter og klimaplaner

Tidligere har vi haft møde med transportminister, Thomas Danielsen om ministerets fremtidige planer.

Lyt til mødet her

se mødet her
Onlinemøde

regerings-dannelsen

Tidligere har vi haft møde med fungerende forsvarsminister, Troels Lund Poulsen om hvordan regeringen blev dannet og de planer der ligger fremadrettet.

Lyt til mødet her

se mødet her