Den blå café

- Følg med hos Venstre

Den Blå Café er for dig, der gerne vil følge med i politik, men ikke er klar til eller har lyst til at være medlem af et politisk parti.

I Den Blå Café kan du på en helt uforpligtende måde følge os i Venstre i vores kamp for at give danskerne mere frihed og flere muligheder og sætte en ny retning for Danmark.

Vi opdaterer dig løbende med spændende nyheder fra den politiske verden og inviterer til spændende oplæg og webinarer om aktuelle emner og udfordringer, som Venstre vil løse. Vi åbner døren for, at du kan være med i debatten, komme tættere på de folkevalgte og følge os, når vi gør en forskel for Danmark.

I Den Blå Café er der mulighed for indflydelse og engagement alt efter dit temperament. Og det er helt gratis.

Vær med! - Følg Venstre i Den Blå Café.

kommende møder

onlinemøde

Nye anbefalinger fra Etisk Råd åbner diskussion om abortgrænsen

På mødet, der finder sted mandag den 9. oktober kl. 19-20, vil Venstres indenrigs- og sundhedsminister, Sophie Løhde, fortælle om rådets nye abortanbefalinger, hvor et flertal af rådsmedlemmer bl.a. anbefaler, at den nuværende 12 ugers grænse for abort hæves.

tilmeld dig her

tidligere møder

onlinemøde

det kommende landdistrikts-udspil

Venstres Kirke- og landdistriktsminister, Louise Schack Elholm, fortalte om hendes og regeringens foreløbige tanker om det kommende landdistriktsudspil og samtidig lyttede til gode idéer fra deltagerne.

Lyt til mødet her

se mødet her
onlinemøde

FINANSLOVS-FORSLAG 2024

Venstres Finansordfører, Torsten Schack Pedersen, vil fortælle om regeringens finanslovsforslag for 2024. Det indeholder en lang række mærkesager for Venstre, som partiet har arbejdet for at realisere i mange år.

Lyt til mødet her

se mødet her
onlinemøde

hvad vil danmark i eu?

Hvad vil Danmark i EU? Det spørgsmål vil MEP Morten Løkkegaard, Venstres spidskandidat og delegationsleder i Europa-Parlamentet, forsøge at besvare i Den Blå Café.

Lyt til mødet her

se mødet her