Venstre

Jakob Ullegård ny sekretariatschef for Venstre på Christiansborg

Jakob Ullegård, ny sekretariatschef for Venstre på Christiansborg

5. marts 2020 kl. 08:39

Venstre får ny chef for det centrale sekretariat på Christiansborg. Fremover er det den 45-årige Jakob Ullegård, der skal lede slagets gang.

- Jeg er meget glad for, at Jakob nu bliver styrmand på Christiansborg. Jakob er en erfaren chef, der har skabt gode, solide resultater på sin vej. Han er vant til at arbejde strategisk, kan både udvikle og eksekvere på strategi, og så har han en sjælden kombination af erfaring, både når det gælder politik og ledelse, siger Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen.

I forbindelse med ansættelsen af Jakob Ullegård samler Venstre ledelsen af Center for Kommunikation og Politik så også formandens sekretariat samt gruppeledelsessekretariatet kommer under hans ledelse. Det sker for at sikre endnu bedre sammenhæng på tværs af sekretariatet.

- Vi kender Jakob. Og Jakob kender Venstre. Vi kender hans integritet, hans menneskelige egenskaber og ikke mindst hans faglige kompetencer. Derfor kommer han til at spille en helt central rolle i arbejdet for at sikre, at Venstre igen kan indtage regeringskontorerne, siger Jakob Ellemann-Jensen.

Jakob Ullegård kommer fra en stilling som markedsdirektør i Dansk Erhverv. Han har tidligere været ansat i Venstres politisk-økonomiske sekretariat, været særlig rådgiver for Gitte Lillelund Bech i Forsvarsministeriet, ligesom karrieren har ført ham til TDC, Landbrug & Fødevarer, Dansk Energi og Danske Rederier.

- Venstre har de seneste to årtier haft 14 år med ansvaret. Det forpligter – og jeg glæder mig til at blive en del af Jakob Ellemanns og Venstres nye projekt, der skal sikre, at Venstre også fremadrettet tager ansvar for vores land. Og indtil det sker, skal vi have en stærk og slagkraftig opposition, der kan sørge for, at Danmark bliver holdt på ret kurs. Jeg glæder mig til at samarbejde med Venstres gruppe om at skabe den fremdrift, siger Jakob Ullegård.

Jakob Ullegård er uddannet cand.scient.pol. fra Københavns Universitet og har senest taget en master i public administration fra Harvard University i 2018-2019. Han starter for Venstre på Christiansborg den 1. april 2020.

Jakob Ullegårds cv på LinkedIn.

NYHEDSBREV FRA VENSTRE

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om Venstre.

Næste