Venstre

Jakob Ellemann-Jensen ansætter Rasmus Bebe som ny særlig rådgiver

Rasmus Bebe

Rasmus Bebe er ny særlig rådgiver for Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen.

Den 36-årige Rasmus Bebe har solid erfaring med politik efter at have arbejdet på Christiansborg som mangeårig ansat for Venstre og som særlig rådgiver for Tommy Ahlers i hans tid som uddannelses- og forskningsminister. Endvidere har han stor kommunikativ erfaring fra sine politiske jobs – samt fra sin tid som pressechef i Danske Rederier og senest som seniorrådgiver i kommunikationsbureauet Radius.

”Jeg ved fra vores tætte samarbejde i de år, hvor Rasmus var klyngeleder hos Venstre på Christiansborg, at han er dygtig til at bygge bro mellem det politiske, strategi og kommunikation. Siden da har han høstet erfaring fra både erhvervsorganisationer, som særlig rådgiver i Uddannelses- og Forskningsministeriet og som seniorrådgiver i erhvervslivet. Jeg ser frem til at få ham ombord som en del af det team, der skal vinde Statsministeriet tilbage”, siger Jakob Ellemann-Jensen.

Rasmus Bebe arbejdede på Christiansborg fra 2012 til 2015, og han ser frem til at komme tilbage til Venstre:

”Jeg glæder mig helt enormt til opgaven. Venstre står med en stor opgave foran sig, hvis vi skal have et politisk skifte i Danmark. Jeg kommer til at arbejde benhårdt for, at det lykkes. Der er to veje i dansk politik, og Danmark vil være et bedre land med Jakob Ellemann-Jensen som statsminister”, siger Rasmus Bebe.

Rasmus Bebe tiltræder fra starten af august 2020.