Lad os tale sammen!

Venstre og Venstres politikere vil meget gerne i dialog med både de, der støtter Venstres politik, men også dem, der ikke gør. Vi foretrækker at tale sammen i en ordentlig tone, og derfor har vi skrevet et lille kodeks, der er udgangspunktet for, hvordan vi modererer vores sider på Facebook.

Hverken vi eller vores politikere kan nå at svare på alle kommentarer og spørgsmål, men vi forsøger altid at være mest mulig til stede og læser gerne jeres input, kommentarer og tanker til vores opslag.

Følgende kodeks er gældende på sider, der modereres af Venstres webredaktion.

  • Kommentarer skal overholde lov om ophavsret.
  • Kommentarer må ikke indeholde reklame-elementer eller fungere som tags for at drive trafik til din egen side.
  • Kun faktiske personer (personprofiler) har adgang til at skrive på siden. Kommentarer fra falske profiler, dobbeltprofiler, grupper eller organisationer mv. vil blive slettet.
  • Spam og gentagelser af identiske kommentarer vil blive slettet.
  • Du er velkommen til at poste links til for eksempel artikler og YouTube-videoer. Men links skal altid følges af en kommentar, hvor du gør klart, hvorfor dit link er relevant. Opslag, der udelukkende indeholder links, regnes for spam.
  • Alle kommentarer skal i øvrigt overholde, hvad man kan kalde for almindelig god takt og tone. Det betyder blandt andet, at indlæg ikke må være injurierende, diskriminerende eller krænkende.
  • Kommentarer i en tråd skal holde sig til trådens emne, så debatten ikke forplumres. Vil du debattere andet end trådens emne, så opslå din egen tråd.

Er du udelukket fra en af Venstres eller vores politikeres facebooksider, eller har du spørgsmål til dette kodeks eller til en kommentar på Facebook så send gerne en mail til webmaster@venstre.dk, hvorefter vi hurtigst muligt vil vende tilbage med et svar.

Vi forventer, at du har sat dig ind i, hvordan Facebooksider fungerer, bl.a. at når du laver egne opslag på siden, så vil de fremkomme under boksen ”Opslag af andre”, at du kan komme ud for, at Facebook har spammarkeret dit indlæg, måske fordi det indeholder links, er alt for langt, indeholder ord, der ikke er tilladt, eller du har lavet for mange enslydende opslag hurtigt efter hinanden.

Det er ikke ensbetydende med, at vi har fjernet dig opslag. Er du i tvivl så send en mail – så ser vi på det. Vi er løbende forbi sidernes spamfiltre og genaktivere indlæg, men vi kan ikke fange alt.

Vi gør opmærksom på, at Venstre og Venstres politikere råder over deres egne Facebooksider, og at det naturligvis er vores fulde ret at udelukke brugere, der ikke kan opføre sig i henhold til dette kodeks. Er man utilfreds kan man altid lave en egen Facebookside og kommentere derfra. Det er ikke et udtryk for censur, at du ikke kan skrive på vores eller vores politikeres Facebooksider. Det vil skyldes, at du ikke har holdt dig til de simple retningslinjer, der er, for brug af vores eller vores politikeres sider.

Vi ser frem til en god og spændende samtale om stort og småt.