Alt du skal vide om RV21

Venstre er i fuld gang med at gøre klar til regionsrådsvalget, der afholdes den 16. november 2021. Her på siden kan du få svar på relevante spørgsmål omkring det kommende valg. 

Vi opdaterer siden løbende med ny information i takt med, at vi kommer tættere på valgdatoen.

En Venstre-plakat til regionsrådsvalg 2021.
RV21 afholdes i hele landet den 16. november 2021.
Nedenfor finder du et komplet overblik over alle Venstres spidskandidater til RV21. Derudover henviser vi til vores fem regionale Venstre-hjemmesider for yderligere info.
Vi er i fuld gang med at lave et overblik over Venstres politiske mærkesager ved RV21. I mellemtiden henviser vi til vores fem regionale Venstre-hjemmesider.
Såfremt du har interesse i at støtte Venstres valgkamp til RV21, kan du melde dig som frivillig via linket nedenfor. Vi er på udkig efter frivillige til en række af forskellige formål; herunder f.eks. fundraisers, digitale aktivister og synlige kampagne-aktive.
En oversigt over de forskellige frivillige roller til Venstres regionsrådsvalg 2021.
Der er mange måder, hvorpå du kan følge med i Venstres valgkamp ved RV21. Du kan eksempelvis tilmelde dig vores nyhedsbrev, holde øje med kommende Venstre-arrangementer, lytte til vores podcast eller følge os på de sociale medier.
Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 45 80 22 33, mail: venstre@venstre.dk eller ved at udfylde kontaktformularen via nedenstående link.