Venstre er klar til regionsrådsvalg 2021.

Stem venstre 

I dag er der kommunal- og regionsrådsvalg i hele Danmark. Venstre kæmper for at give dig mere frihed og flere muligheder. Find den lokale Venstre-kandidat, som du kan stemme på i din kommune og region.

Venstres kandidater til kommunalvalgetVenstres kandidater til regionsrådsvalget

Alt du skal vide om RV21

Regionsrådsvalget afholdes i dag, tirsdag den 16. november 2021, i alle landets 98 kommuner. Her på siden kan du få svar på relevante spørgsmål omkring valgdagen og Venstres valgkamp.

Hvor og hvornår kan jeg stemme til RV21?
RV21 afholdes i hele landet i dag, tirsdag den. 16. november 2021. Dit afstemningssted fremgår af det valgkort, du har modtaget med posten. Afstemningsstederne har åbent fra kl. 8 til kl. 20.
Hvem er venstres spidskandidat til RV21 i min kommune?
Nedenfor finder du et komplet overblik over alle Venstres kandidater og spidskandidater til RV21.
Hvad går venstre til valg på ved RV21?
I november skal vi i stemmeboksen til RV21, og denne gang handler det om muligheder.

For Danmark har fået en socialdemokratisk regering, der modarbejder og ikke prioriterer det frie valg. Hvad end det handler om muligheden for at vælge en friskole til dine børn, det rigtige plejehjem eller det gymnasium, der passer dit barn bedst.

Vi vil en anden vej. Venstre kæmper for, at flere beslutninger skal træffes tættere på dig. At du skal have flere - ikke færre - muligheder for at vælge den rette skole, læge eller plejehjem. Og at alle kommuner skal have mulighed for at blive sat mere fri.

Vi ønsker 1.700 flere praktiserende læger senest i 2035, at modernisere lægehusene og give regionerne bedre muligheder for at rekruttere læger til hele Danmark, så du kan få flere muligheder for at få den hjælp, du har behov for.

For frihed er lig med muligheder. Og muligheder er forudsætningen for, at du kan forme dit liv, som du vil. Skabe det liv, du ønsker dig.

Det er derfor, Venstre i over 150 år har kæmpet for et friere Danmark.

Valget i november er reelt et valg mellem muligheder eller ensretning. Frihed eller begrænsninger. Udvikling eller stilstand. Og vi ved hvad vi vil.

Vi henviser endvidere til vores regionale Venstre-hjemmesider for yderligere info om Venstres RV21 i netop din region.
Hvordan kommer jeg i kontakt med venstre?
Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 45 80 22 33, mail: venstre@venstre.dk eller ved at udfylde kontaktformularen via nedenstående link.
En Venstre-plakat til regionsrådsvalg 2021.