Venstre ansætter Hans Skovgaard Andersen som ny mediechef

2. februar 2023 kl. 10:35

Venstre har ansat Hans Skovgaard Andersen som ny mediechef for partiets medieafdeling på Christiansborg. Hans Skovgaard Andersen kommer fra en stilling som journalist på Berlingskes politiske redaktion på Christiansborg.

Venstre har nu sat navn på partiets nye mediechef. Det bliver 38-årige Hans Skovgaard Andersen, som skal være chef for partiets medieafdeling på Christiansborg. 

Hans Skovgaard Andersen kommer fra en stilling som politisk journalist på Berlingskes Christiansborg-redaktion. Han har derudover en fortid som kommunikationsrådgiver i firmaet Ulveman & Børsting, politisk reporter på Radio24syv og journalist på DR’s Christiansborg-redaktion. Hans Skovgaard Andersen er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole i 2016 og har derudover en tømreruddannelse. 

Jeg er hamrende glad for, at Hans har sagt ja til den her opgave. I Hans får Venstres folketingsgruppe en dybt erfaren journalist og rådgiver, der med sit netværk og viden om både journalistik og Christiansborg bliver et stort aktiv for Venstre. Og jeg er slet ikke i tvivl om, at Hans’ personlighed og nysgerrighed bliver til gavn for både gruppens medlemmer og de medarbejdere, han nu skal stå i spidsen for”, siger Venstres partisekretær Christian Hüttemeier.  

Hans Skovgaard glæder sig til at blive en del af Venstres sekretariat på Christiansborg.

”Jeg er rigtig glad for at få muligheden for at stå i spidsen for Venstres medieafdeling på Christiansborg. For mig er det en ny side af livet på Christiansborg, jeg nu skal i gang med, og jeg ser meget frem til de spændende opgaver, der ligger forude”.  

Hans Skovgaard Andersen tiltræder i sin nye stilling den 1. marts.

                                                                                          

For yderligere information

Souschef

Mads Brenøe

6162 5814

Nyhedsbrev fra Venstre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om Venstre.

Næste