Økonomi og vækst

Invitation: Danmark skal være verdens bedste land at være iværksætter i

Mød iværksætter Louise Bjerre, adm. direktør i Dansk Erhverv Brian Mikkelsen, økonomiminister Stephanie Lose (V), CFO i Penneo Casper Christiansen og iværksætter og stifter af Roccamore Frederikke Antonie Schmidt til konference 19. februar.
 

7. februar 2024 kl. 10:47

Kære medlem

Næstformand og økonominister Stephanie Lose byder velkommen i smukke, gamle Børsen, når Venstre i samarbejde med Dansk Erhverv d. 19. februar inviterer til konference om iværksætteri.

Formålet er klart: Danmark skal være verdens bedste land at være iværksætter i.

Med virksomheder som Mærsk, Novo Nordisk, Lego og Coloplast har vi i Danmark historisk været fantastiske til at skabe internationale erhvervssuccesser, der har været med til at skabe det Danmark, vi er så stolte af i dag.  

Men i horisonten er der sorte skyer, for alt for mange af de danske vækstvirksomheder forlader Danmark, inden de bliver rigtigt store, til fordel for lande, hvor der er bedre vilkår.

Skal vi sikre vores høje niveau af velstand og velfærd i Danmark fremtiden, er det derfor helt afgørende, at vi gør det bedre at være iværksætter og vækstvirksomhed her til lands.

Så hvordan sikrer vi, at den næste Novo Nordisk bliver i landet?

Hvordan kan vi tiltrække kapital og talent til vores vækstvirksomheder, og hvordan sikrer vi i det hele taget de bedste vilkår for fremtidens virksomheder?

Det er nogle af spørgsmålene, der er til debat, når flere af Venstres ministre og folketingsmedlemmer til iværksætterkonferencen blandt andre møder iværksætter Roccamore-stifter Frederikke Antonie Schmidt, Louise Bjerre fra IGEN, Anders Riis fra SWIIPE og mange flere.

Arrangementet er gratis og løber som nævnt af stablen mandag 19. februar kl. 10:00 - 13:30.

Du kan læse mere og tilmelde dig via linket her:

Venstre vil gøre Danmark til verdens bedste iværksætter- og vækstsætterland  (danskerhverv.dk)

 

Nyhedsbrev fra Venstre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om Venstre.

Næste