Landsmødets aftenfest

Landsmødets aftenfest lørdag den 18. november 2023 kl. 19.00 vil blive holdt i traditionelle rammer med festmiddag, sange, underholdning samt musik og dans.

Festmenuen består af tre retter (Der er mulighed for at vælge vegetar/vegansk i forbindelse med bestillingen), et glas hvidvin, et glas vin (rød eller hvid efter eget valg) og kaffe/te. Pris pr. person er kr. 700.

Bestilling og betaling kan ske frem til 9. november 2023 af hensyn til indretning af aftenfestsalen.

Bestilling og (samtidig) betaling af billetter til aftenfesten kan foretages af enkeltpersoner, foreninger eller bestyrelser. Personer, der ønsker at sidde sammen til aftenfesten, kan komme til at sidde ved samme bord. Det kræver dog, at der skal afgives én samlet bestilling og tilhørende betaling.

Billetterne udsendes ikke. Billetterne er hæftet sammen med bestillers adgangskort.

Har du ændringer i jeres bestilling kan du rette henvendelse i Landsorganisationens stand på Landsmødet lørdag kl. 10.00–14.00, hvor vi vil prøve at hjælpe. 

Bestilte billetter, der ikke afhentes, vil naturligvis blive forsøgt solgt på dagen, men hvis det ikke lykkes, kan uafhentede billetter ikke refunderes.

Bestilling samt betaling:
Du kan bestille og betale din aftenfestbillet via Venstres selvbetjeningsportal Membersite, hvor du logger på med din mailadresse og kodeord.

Kender du ikke din kode skal du bruge glemt adgangskoden for at lave et nyt.

Bemærk at adgang til aftenfesten foregår via indgang C i Herning kongrescenter.