Venstre

Venstre på Folkemødet: Det oplevede vi

Foto: Thomas Schønning
Venstres gruppeformand i Europa-Parlamentet, Morten Løkkegaard svarer på spørgsmål fra scenen i Venstres have

19. juni 2023 kl. 13:41

Venstre var endnu engang med på Folkemødet på Bornholm, hvor vi i Venstres have kunne byde velkommen til flere gæster end nogensinde før - og med endnu flere debatter, quizzer, samtaler, indslag og meget mere fra scenen. Se billederne og læs reportagerne fra årets Folkemøde her.

Venstre var også igen i år repræsenteret i en lang række debatter om alt fra kunstig intelligens, klima, landbrug, forsvar, civilsamfundet, sundhed, klima, ligestilling og meget, meget mere.  

Haven ved Venstres Hus var mere velbesøgt end nogensinde med fyldte sæder og koldt i glasset til langt de fleste debatter, taler, indslag, samtaler, quizzer, og hvad der ellers blev serveret.

Vi har samlet en masse stemningsbilleder fra dagene på denne side, og du kan også læse de spændende reportager fra de tre skønne dage på Bornholm. 

Vi håber, vi ses næste år!

Billeder fra årets Folkemøde

Foto:

Dag 1

V-topfolk i debatter om klima, sundhed og meget

Første dag på Folkemødet 2023 bød på masser af spændende debatter om alt fra klima til fremtidens sundhedsvæsen til bureaukrati i foreningslivet og meget mere.

Læs mere
Dag 2

Foghs opfordring, hed naturdebat og DM i debat

Der var smæk for skillingen på dag to på Folkemødet, hvor blandt andet Ukraine, danske medier og landets bedste unge debattører var i fokus. Selvfølgelig alle dele med Venstre-folk repræsenteret.

Læs mere
Dag 3

Kampfly, kærlighed og quiz

Folkemødets tredje og sidste dag havde mindst lige så meget saft og kraft, som de to foregående dage, hvor højdepunktet særligt var Troels Lund Poulsens tale på Hovedscenen. Derudover var der quiz, konkurrencer og kærlighed i haven ved Venstres Hus. 

Læs mere

Nyhedsbrev fra Venstre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om Venstre.

Næste