Venstre

Mød Jacob Jensen til en snak om co2-afgift og vandplaner

17. maj 2023 kl. 12:56

I juni inviterer Venstre til spændende aftener med Venstres fødevare-, landbrug- og fiskeriminister, Jacob Jensen rundt i store dele af Danmark. Kom og få svar på dine spørgsmål - og få ny indsigt i både regeringens arbejde med den kommende CO2-afgift, men også de kommende vandplaner. Alle er velkomne - også hvis du ikke er medlem af Venstre i dag.

Er du interesseret i at høre mere om regeringens visioner og udfordringer på fødevare-, landbrug- og fiskeriområdet? Så har du nu en unik mulighed for at møde Venstres minister for disse områder, Jacob Jensen, til en række spændende og åbne arrangementer rundt i landet.

I juni måned besøger Jacob Jensen flere byer i Danmark, hvor han vil fortælle om sit arbejde som minister og svare på dine spørgsmål. Du kan blandt andet høre om:

  • Regeringens planer for at indføre en CO2-afgift, der skal bidrage til at nå klimamålene og samtidig sikre konkurrenceevnen for de danske erhverv.
  • De kommende vandplaner, der skal sikre et bedre vandmiljø.

Arrangementerne er gratis og åbne for alle, uanset om du er medlem af Venstre eller ej. Det er en god lejlighed til at komme tættere på Venstres politik og politikere, og til at få en spændende debat om nogle af de vigtigste emner for Danmarks fremtid.

Du kan finde datoer, tidspunkter og steder for arrangementerne nedenfor. Tilmelding er nødvendig, men du er velkommen til at dele begivenheden med dine venner og bekendte.

 

Oversigt og link til tilmelding:

Tirsdag den 6. juni fra kl. 17 i Sydjylland.

Tirsdag den 6. juni fra kl. 20 på Fyn.

Onsdag den 14. juni fra kl. 19 på Sjælland.

Mandag den 19. juni fra kl. 17 i Vestjylland.

Mandag den 19. juni fra kl. 20 i Østjylland.

Tirsdag den 27. juni fra kl. 19 i Nordjylland.

 

Vi håber på at se dig!

Nyhedsbrev fra Venstre

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder om Venstre.

Næste