Alt du skal vide om KV21

Venstre er i fuld gang med at gøre klar til kommunalvalget, der afholdes den 16. november 2021. Her på siden kan du få svar på relevante spørgsmål omkring det kommende valg. 

Vi opdaterer siden løbende med ny information i takt med, at vi kommer tættere på valgdatoen.

Venstre-plakat til kommunalvalg 2021.
Hvornår er der kommunalvalg 2021?
KV21 afholdes i hele landet den 16. november 2021.
Hvem er venstres spidskandidat til KV21 i min kommune?
Nedenfor finder du et komplet overblik over alle Venstres spidskandidater til KV21. For yderligere info kan du også finde din kommuneforenings hjemmeside.
Hvad går venstre til valg på ved KV21?
I november skal vi i stemmeboksen til KV21, og denne gang handler det om muligheder.

For Danmark har fået en socialdemokratisk regering, der modarbejder og ikke prioriterer det frie valg. Hvad end det handler om muligheden for at vælge en friskole til dine børn, det rigtige plejehjem eller det gymnasium, der passer dit barn bedst.

Vi vil en anden vej. Venstre kæmper for, at flere beslutninger skal træffes tættere på dig. At du skal have flere - ikke færre - muligheder for at vælge den rette skole, læge eller plejehjem. Og at alle kommuner skal have mulighed for at blive sat mere fri.

Vi ønsker 1.700 flere praktiserende læger senest i 2035, at modernisere lægehusene og give regionerne bedre muligheder for at rekruttere læger til hele Danmark, så du kan få flere muligheder for at få den hjælp, du har behov for. 

For frihed er lig med muligheder. Og muligheder er forudsætningen for, at du kan forme dit liv, som du vil. Skabe det liv, du ønsker dig.

Det er er derfor, Venstre i over 150 år har kæmpet for et friere Danmark.

Valget i november er reelt et valg mellem muligheder eller ensretning. Frihed eller begrænsninger. Udvikling eller stilstand. Og vi ved hvad vi vil.

Vi henviser endvidere til vores kommuneforeningers hjemmesider for yderligere info omkring Venstres KV21 i netop din kommune.
hvordan bliver jeg involveret i kv21?
Såfremt du har interesse i at støtte Venstres valgkamp til KV21, kan du melde dig som frivillig via linket nedenfor. Vi er på udkig efter frivillige til en række af forskellige formål; herunder f.eks. fundraisers, digitale aktivister og synlige kampagne-aktive.
Oversigt over de forskellige frivillige roller til Venstres kommunalvalg 2021.
Hvordan holder jeg mig opdateret på venstres kv21?
Der er mange måder, hvorpå du kan følge med i Venstres valgkamp ved KV21. Du kan eksempelvis tilmelde dig vores nyhedsbrev, holde øje med kommende Venstre-arrangementer, lytte til vores podcast eller følge os på de sociale medier.
Hvad gør jeg, hvis jeg er forhindret i at stemme på valgdagen til KV21? 
Allerede fra tirsdag den 5. oktober har du mulighed for at brevstemme til kommunalvalget. Når du brevstemmer, kan du både stemme på V-listen samt på en navngiven V-kandidat.
Hvordan kommer jeg i kontakt med venstre?
Du er mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 45 80 22 33, mail: venstre@venstre.dk eller ved at udfylde kontaktformularen via nedenstående link.
Venstres logo til kommunalvalg 2021.