Podcast - Lyden af Venstre

Venstre har lanceret sin egen podcast. Her kan du møde spændende gæster, og politiske emner kombineres med nyt fra organisationen. Og så får du pudsige indslag fra skuffen med overflødig viden.

Podcasten er et pilotprojekt, og det er noget nyt, vi tester af. Vi er ikke professionelle podcastere endnu, men vi lærer i processen, og håber du vil lytte med.Venstre har lanceret sin egen podcast. Her kan du møde spændende gæster, og politiske emner kombineres med nyt fra organisationen. Og så får du pudsige indslag fra skuffen med overflødig viden.

Podcasten er et pilotprojekt, og det er noget nyt, vi tester af. Vi er ikke professionelle podcastere endnu, men vi lærer i processen, og håber du vil lytte med.


6. afsnit juni 2021

I valgkampens tegn

I dette sjette afsnit af ”Lyden af Venstre” har vært Tommy Ahlers besøg af Venstres energi- og forsyningsordfører, Carsten Kissmeyer, som tidligere har været borgmester i Ikast-Brande Kommune. De får en snak om tiden i politik, forskellen på at være kommunalpolitiker og folketingspolitiker, samt hvordan valgkampene adskiller sig fra hinanden.

Og så har vi igen fået besøg af Venstres partisekretær, Christian Hüttemeier, som endnu engang vil løfte sløret for forberedelserne til det kommende kommunal og regionsvalg i november.

Velkommen til. 


5. afsnit marts 2021

Formanden

I dette afsnit af Lyden af Venstre har vi fået besøg af Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen til en snak om rollen som formand, et liv i politik og de mange glæder og frustrationer det medfører. Derudover har vi igen fået besøg af Venstres partisekretær Christian Hüttemeier. Han gør os denne gang klogere på, hvordan man får hjulene til at køre rundt i et stort parti under en global pandemi. Velkommen til. 


4. afsnit februar 2021

Venstre - Et parti i forandring

I denne episode af Lyden af Venstre har vi besøg af Venstres partisekretær Christian Hüttemeier til en snak om hans rolle, samt et indblik i maskinrummet bag partiet.  Vi har også  besøg af formand for Danske Regioner, regionsrådsformand i Syddanmark og sidst, men ikke mindst nyvalgt næstformand i Venstre, Stephanie Lose. Hun vil indvie os i sine tanker og planer med rollen som næstformand i Venstre.


3. afsnit januar 2021

Et liv i politik, familiernes uventede pres og en ny regional retning

I denne episode af Lyden af Venstre, får vi besøg af tidligere minister og folketingsmedlem Bertel Haarder, som kommer ind på nogle af sine helt store oplevelser i politik.  Så får vi besøg Venstres familie- og trivselsordfører, Marlene Ambo Rasmussen, som vil gøre os klogere på det pres corona har lagt på mange familier, og til slut får vi besøg af Mads Duedahl, som vil fortælle om sit kandidatur som regionsrådsformand i Nordjylland.

Afsnittet her er delvist optaget under den nye corona-nedlukning, hvorfor vi har været nød til at gøre yderligere brug af vores Teams-løsning. Vi håber, at I vil nyde endnu et afsnit af Lyden af Venstre.


2. afsnit december 2020

Politisk kaos i Amerika og den kommende Venstre generation

I 2. del af ”Lyden af Venstre” får vært Tommy Ahlers besøg af Venstres egen USA-ekspert, medlem af Folketinget Mads Fuglede. Han gør os klogere på den politiske situation i USA.

Så får vi også besøg af kommuneforeningsformand og tidligere formand for VU i Odense, Casper Christiansen, som er med over en telefonforbindelse. Han fortæller lidt om, hvordan de i Odense er gode til at inddrage VU’erne, og hvilken betydning det kan have at få dem engageret i Venstre.

Til slut får vi besøg af Jane Heitmann, der er Venstres psykiatri- og ældreordfører. Hun fortæller, hvordan et hofbal hos Dronningen endte temmelig romantisk og ændrede hendes liv.

Endnu en gang har vi en masse at tage fat på. Vi håber, I vil lytte med.


1. afsnit november 2020

Tidlig tilbagetrækning og Drive in GF

I dette afsnit af "Lyden Af Venstre" får Tommy Ahlers først besøg af folketingsmedlem og beskæftigelsesordfører for Venstre Hans Andersen, som vil gøre os klogere på retten til tidligere tilbagetrækning.

Så får vi besøg af Flemming Poulsen, som er kredsformand og kommuneforeningsformand i Struer-Lemvig. Som vil fortælle om, hvordan de trods Corona alligevel afholdte deres generalforsamling.

Til slut får Tommy besøg af Christoffer Melson, som er medlem af folketinget og Venstres Grønlands og Arktis ordfører. Han skal gøre os klogere på den geopolitiske situation oppe i Arktis. 

Så der er masser af tage fat på. Vi håber I har lyst til at lytte med.