Podcast - Lyden af Venstre

Venstre har lanceret sin egen podcast. Her kan du møde spændende gæster, og politiske emner kombineres med nyt fra organisationen. Og så får du pudsige indslag fra skuffen med overflødig viden.

Podcasten er et pilotprojekt, og det er noget nyt vi tester af. Vi er ikke professionelle podcastere endnu, men vi lærer i processen, og håber du vil lytte med.”

2. afsnit december 2020

I 2. del af ”Lyden af Venstre” får vært Tommy Ahlers besøg af Venstres egen USA-ekspert, medlem af Folketinget Mads Fuglede. Han gør os klogere på den politiske situation i USA.

Så får vi også besøg af kommuneforeningsformand og tidligere formand for VU i Odense, Casper Christiansen, som er med over en telefonforbindelse. Han fortæller lidt om, hvordan de i Odense er gode til at inddrage VU’erne, og hvilken betydning det kan have at få dem engageret i Venstre.

Til slut får vi besøg af Jane Heitmann, der er Venstres psykiatri- og ældreordfører. Hun fortæller, hvordan et hofbal hos Dronningen endte temmelig romantisk og ændrede hendes liv.

Endnu en gang har vi en masse at tage fat på. Vi håber, I vil lytte med.

1. afsnit november 2020

I dette afsnit af "Lyden Af Venstre" får Tommy Ahlers først besøg af folketingsmedlem og beskæftigelsesordfører for Venstre Hans Andersen, som vil gøre os klogere på retten til tidligere tilbagetrækning.

Så får vi besøg af Flemming Poulsen, som er kredsformand og kommuneforeningsformand i Struer-Lemvig. Som vil fortælle om, hvordan de trods Corona alligevel afholdte deres generalforsamling.

Til slut får Tommy besøg af Christoffer Melson, som er medlem af folketinget og Venstres Grønlands og Arktis ordfører. Han skal gøre os klogere på den geopolitiske situation oppe i Arktis. 

Så der er masser af tage fat på. Vi håber I har lyst til at lytte med.