Ledige Job

Venstre søger politisk medarbejder (barselsvikariat)

Venstre på Christiansborg søger en barselsvikar. Du vil som udgangspunkt blive en del af et sekretariat, der betjener fire folketingsmedlemmer (Mads Fuglede, Jan E. Jørgensen, Bertel Haarder og Carsten Kissmeyer), men stillingen drejer sig primært om betjening af MF Mads Fuglede. 

Læs mere her.

Ansøgning, CV, uddannelsesbevis samt eventuelle anbefalinger sendes i en mail med emnet ”Politisk medarbejder” til Mads Fuglede inden d. 31 juli.

Policy-rådgiver med erfaring på landbrugsområdet til Venstre i Europa-Parlamentet

Brænder du for politik og er du interesseret i EU's landbrugspolitik? Så søger Venstre i Europa-Parlamentet lige nu en motiveret, engageret og erfaren policy-rådgiver med primært fokus på landbrugsområdet til tiltrædelse snarest muligt. 

Den motiverede ansøgning, CV med referencer samt eventuelle anbefalinger sendes til Ole Hammer senest d. 15 juli kl. 12:00 - og sendes til mærket ”An-søgning – AGRI – 2019”. Samtaler planlægges afholdt i hhv. Bruxelles og København i uge 30.  

Policy-rådgiver med erfaring på handelsområdet til Venstre i Europa-Parlamentet

Brænder du for politik og er du interesseret i international handelspolitik? Så søger Venstre i Europa-Parlamentet lige nu en motiveret, engageret og erfaren policy-rådgiver med primært fokus på EU's indre marked og international handel til tiltrædelse snarest muligt. 

Den motiverede ansøgning, CV med referencer samt eventuelle anbefalinger sendes til Ole Hammer snarest muligt og senest d. 17 juli kl. 12:00 - og sendes til mærket ”Ansøgning – handel – 2019”.  

Policy-rådgiver med bred politisk erfaring til Venstre i Europa-Parlamentet

Interesserer du dig for politik og brænder du for at arbejde bredt med kommunikation i et EU-perspektiv? Så søger Venstre i Europa-Parlamentet lige nu en motiveret, engageret og erfaren policy-rådgiver til tiltrædelse snarest muligt. 

Den motiverede ansøgning, CV med referencer samt eventuelle anbefalinger 
sendes til Ole Hammer snarest muligt og senest d. 17 juli kl. 12:00 - og sendes 
til mærket ”Ansøgning – Kommunikation – 2019”. Vedhæft også gerne eksempler 
på artikler, du har skrevet.