Ledige Job

Politisk praktikant til 5 MF’ere fra Venstre

Kan du lide love og regler, politik og polemik? Studerer du noget samfundsvidenskabeligt? Og synes du også, at Mette F. & Co. kunne trænge til en omgang solidt og konstruktivt modspil? Hvis svarene er et samstemmigt ja, så vil vi opfordre dig til at søge praktik hos os på Christiansborg i foråret 2022.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

Praktikant til politisk arbejde på Christiansborg

Brænder du for at føre politik ud i livet i en hverdag med fart over feltet? Så læs med her. I Venstre søger vi for øjeblikket en praktikant, som har mod på et spændende og givende ophold på Christiansborg på forårssemestret 2022. Du kommer til at arbejde i klynge for Venstres erhvervs- og fiskeriordfører Torsten Schack Pedersen og skatte- og kirkeordfører Louise Elholm, som du skal bistå i det daglige arbejde på Christiansborg. Du kommer som praktikant til at indgå i et stærkt team på fire medarbejdere, og du vil derfor få rig mulighed for at styrke dit netværk i hele sekretariatet og samtidig få en unik indsigt i det politiske maskinrum på Christiansborg.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 29. oktober 2021.

Læse mere om jobbet og hvordan du søger.

TO PRAKTIKANTER TIL VENSTRES FOLKETINGSGRUPPE

Brænder du for politik og kommunikation? Er du analytisk skarp og en stærk holdspiller? Og har du mod på en travl hverdag i det politiske maskinrum på Christiansborg? Så er du måske Venstres nye praktikant i forårssemesteret 2022. I stillingen vil du være tilknyttet folketingsmedlemmerne Anne Honoré Østergaard, Carsten Kissmeyer, Fatma Øktem, Kim Valentin og Kenneth Mikkelsen. De er valgt i forskellige kredse i landet, og har ordførerskaber der spænder bredt. Du vil derfor have mulighed for beskæftige dig med politikområder under blandt andet klima, ligestilling, erhverv, skat og kultur.

Snsøgning hurtigst muligt og senest den 19. november 2021.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

POLITISK MEDARBEJDER TIL VENSTRES FOLKETINGSGRUPPE

Kunne du tænke dig at arbejde i Folketinget? Drømmer du om at arbejde i spændingsfeltet mellem politik, lovgivning og kommunikation? Så har du chancen for at blive en del af Venstre på Christiansborg, som netop nu søger en politisk medarbejder. Du bliver en del af et team, der betjener fem folketingsmedlemmer (Anne Honoré Østergaard, Carsten Kissmeyer, Fatma Øktem, Kim Valentin og Kenneth Mikkelsen), og du kommer til at påtage dig et stort ansvar og en bred vifte af opgaver inden for lovgivningsarbejde og politisk formidling.

Ansøgningsfristen er d. 31/10 - 2021.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

POLITISK RÅDGIVER TIL LINEA SØGAARD-LIDELL

Vi synes, at klimaet er verdens vigtigste dagsorden. Har du det på samme måde, og har du evnerne til at sidde med ved forhandlingsbordet, når EU skal gøre sine store klimaplaner til virkelighed? Så har vi jobbet til dig. Medlem af Europa-Parlamentet Linea Søgaard-Lidell (V) søger en politisk rådgiver til sit team i Bruxelles.

Ansøgningsfrist snarest muligt og senest d. 25. oktober 2021 kl. 12.00.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

Praktikant til Venstres folketingsgruppe

Brænder du for politik? Kunne du tænke dig at bruge forårssemesteret på at finde ud af, hvordan livet er bag Christiansborgs mure? Så søg praktikantstillingen for Venstres transportordfører Kristian Pihl Lorentzen, formand for Udenrigsudvalget og medlem af Nordisk Råd Bertel Haarder, landdistriktsordfører og beredskabsordfører Peter Juel Jensen samt formand for kulturudvalget og næstformand for transportudvalget Hans Chr. Schmidt.

Frist for ansøgning den 24. oktober 2021.

 Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

Administrativ medarbejder til MEP Asger Christensen

Vil du arbejde i et spændende internationalt politisk miljø, hvor arbejdstempoet er højt, og det gode sociale miljø vægtes tungt. Medlem af Europa-Parlamentet Asger Christensen søger en ny medarbejder. Du bliver en del af et ungt og dygtigt team, som støtter Asger i hans daglige arbejde, som spænder bredt fra udvalgsarbejde i Europa-Parlamentet til national interessevaretagelse. Du får ansvaret for administration og organisering af Asgers daglige arbejde. Det indebærer håndtering af mail- og kalenderstyring, rejsebestilling og -afregninger mv.

Ansøgningsfrist d. 25. Oktober 2021 kl. 12.00.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

Praktikant til Venstres Folketingsgruppe

Vi søger en dygtig akademisk praktikant pr. den 1. februar 2022 til det daglige politiske arbejde. Kan du tænke analytisk og strategisk og skrive klart, skarpt og nærværende om politiske problemstillinger? Kan du selvstændigt prioritere og løse mange opgaver i løbet af en travl arbejdsdag og samtidig styre møder og kalender med præcision? Så er det måske dig vi søger. Du kommer primært til at arbejde med uddannelses-, forsknings-, undervisnings- og EU-politik.

Frist for ansøgning d. 15 oktober - vi afholder løbende samtaler. 

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

Koordinator til Europa-Parlamentet

Er du god til at formidle og kan du kommunikere med mange forskellige persontyper? Har du lyst til at være ansigtet udadtil for fire danske partier i Europa-Parlamentet i mødet med borgerne? Holder du hovedet koldt, når du skal jonglere med netværksskabelse, afrapportering og velkomst af besøgsgrupper? 

Så er du måske den nye besøgskoordinator for Venstre, Socialdemokratiet, De Radikale og SF i Europa-Parlamentet.

Ansøgningsfristen er mandag den 11. oktober 2021 kl. 12.00.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

Praktikant til Venstre i Europa-Parlamentet

Sæt liberalt aftryk på europæisk politik! Du kan være med til at kæmpe for fornuft i ny tech-regulering, grønnere landbrug, højere klimaambitioner - og meget mere.

Venstres medlemmer af Europa-Parlamentet søger praktikanter til et lærerigt forårssemester i 2022. 

Ansøgningsfristen er 25. oktober 2021 klokken 22:00.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.

Juridisk-politisk medarbejder til Venstre

Kunne du tænke dig at arbejde i Folketinget? Drømmer du om at arbejde i spændingsfeltet mellem politik, jura og kommunikation? Så har du chancen for at blive en del af Venstre på Christiansborg, som netop nu søger en juridisk-politisk medarbejder.

Ansøgningsfristen er d. 30/9 2021, og samtaler afholdes løbende.

Læse mere om jobbet og hvordan du søger.

Praktikant til Venstres folketingsgruppe

Brænder du for at føre politik ud i livet i en hverdag med fart over feltet? Så læs med her. I Venstre søger vi for øjeblikket en praktikant, som har mod på et spændende og givende ophold på Christiansborg i forårssemestret 2022. Du kommer til at arbejde med både udenrigspolitik, landbrug og fødevarer når du skal bistår Venstres udenrigsordfører Michael Aastrup Jensen og fødevareordfører Erling Bonnesen.

Ansøgning samt relevante bilag sendes til anders.burlund@ft.dk markeret ”Praktikant”. Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag den 10 oktober. Vi forventer at afholde samtaler i uge 41.

Læs mere om jobbet og hvordan du søger.