Venstre

Nytårstale: Vi skal gribe fremtiden

Lars Løkke Rasmussen har netop holdt den første direkte nytårstale fra Statsministeriet. Se hele talen - og optakten fra Facebook - her.  

Læs mere

Venstre

Taler fra Venstres Landsmøde 2016

Gik du glip af talerne fra Venstres Landsmøde 2016? Eller vil du gerne gense nogle af hovedtalerne? Så kan du her finde en samling af talerne på enten skrift eller video.

Læs mere

Venstre

Jacob Panton-Kristiansen tildelt Venstres frihedspris

Venstres Frihedspris går i år til soldaterveteranen Jacob Panton-Kristiansen, fordi han står som en værdig repræsentant for alle de danske mænd og kvinder, som kæmper for friheden fjernt fra Danmarks grænser. Prisen uddeles hvert år som en hyldest til personer eller projekter, som gør en forskel. Og her har Jacob Panton-Kristiansen udmærket sig.

Læs mere

Venstre

Her kan du møde Venstre på grundlovsdag

Her taler Venstres folketingsmedlemmer og ministre ved grundlovsmøder søndag den 5. juni 2016

Læs mere

Venstre

Venstres Frihedspris 2015 går til Hus Forbi

Modtageren af Venstres Frihedspris 2015 er Hus Forbi. Venstres Frihedspris er stiftet for at hylde de projekter og personer, der gør en forskel, så andre kan udnytte deres potentiale. Det gør Hus Forbi i særlig grad, siger Lars Løkke Rasmussen.

Læs mere

Venstre

Løkke: Vi skal passe på Danmark

Vi skal passe godt på Danmark. Sådan lød budskabet fra Venstres formand og statsminister Lars Løkke Rasmussen fra talerstolen ved Venstres landsmøde 2015. Og regeringen er allerede godt i gang.

Læs mere

Venstre

Åbningstale: Danmark skal hænge sammen

Danmark er et dejligt land. Her lever vi med velstand, harmoni og frihed. Men der er ting, vi skal gøre bedre, hvis Danmark skal hænge sammen værdimæssigt, geografisk og økonomisk.

Læs mere

Venstre

Regeringen er i arbejdstøjet

Det er kun godt en måned siden Venstre igen kunne rykke i regeringskontorerne efter folketingsvalget i juni. Men vi er allerede i arbejdstøjet.

Læs mere

Venstre

Danmark har fået en ny regering

Danmarks nye regering består af 17 ministre.

Læs mere

Venstre

Rød blok uden plan for Danmark

Der går nærmest ikke en dag, uden der opstår nye dybe sprækker midt ned i de fem røde partier.

Læs mere

Venstre

49 V-borgmestre: Godt det snart bliver hverdag igen

Om få dage er der folketingsvalg.   
  
Vi 49 V-borgmestre er ikke i tvivl. Danmark – og Danmarks kommuner – er bedst tjent med en ny, borgerlig regering under Venstres ledelse. 

Læs mere

Venstre

Skræmmekampagne er ren S-panik

Valgkampen spidser til. Og efterhånden som panikken spreder sig hos Socialdemokraterne, skrues der op for både løfterne og skræmmekampagnerne.

Læs mere

Venstre

Danmarks udfordringer skal løses i fællesskab

Danmark er ikke skabt af én mand eller én kvinde. Danmark er skabt af danskerne. I fællesskab.

Læs mere

Venstre

I dag fejrer vi grundloven

For nogle dage siden mødte jeg Elise Andersen i Odense. Hun blev født i februar 1915 – kun et par måneder før den Grundlovsdag, vi mere end noget andet fejrer i dag.

Læs mere
Vis flere