Folkeskole og uddannelse

Venstre vil bekæmpe regeringens forskelsbehandling af skolebørn

Mens kommunerne har ansvaret for at sikre lyntest af lærere på landets folkeskoler, må fri- og privatskoler selv løfte test-opgaven. 

Læs mere
Udlændinge

V-udspil: Udlændinge skal tage danske værdier til sig

At få dansk statsborgerskab er en særlig gave, man skal gøre sig fortjent til. Derfor vil Venstre nu sikre, at nye statsborgere fremover respekterer danske værdier og det danske folkestyre, hvis de vil have adgang til et statsborgerskab. 

Læs mere
Økonomi og vækst

Venstre har sikret bedre kompensation til selvstændige

Venstre har siden foråret kæmpet for, at de selvstændige får en ordentlig og rimelig behandling. Der er ekstremt mange selvstændige, der er voldsomt presset af krisen og nedlukningen, og dem skal vi hjælpe så godt, vi kan. Derfor har det været urimeligt, at kompensationen til f.eks. den tvangslukkede frisør har været afhængig af, om man er selvstændig eller ansat lønmodtager.

Læs mere
Folkeskole og uddannelse

Venstre vil hjælpe 'generation corona'

Mange danske børn har været isoleret derhjemme under corona. Det giver mistrivsel og manglende faglig udvikling. Flere undersøgelser peger på, at børn og unge i ’generation corona’ i højere grad er ramt af ensomhed, selvskade og depressive tanker. Og det er en dybt alvorlig situation.

Læs mere
Udlændinge

Nyt udspil: Flere indvandrere og flygtninge skal bidrage til fællesskabet

Venstre har i dag præsenteret et udspil, der fundamentalt skal gøre op med den måde, som integrationen fungerer på i dag.

Læs mere
Venstre

Invitation til pressemøde

Invitation til pressemøde

Læs mere
Økonomi og vækst

Minkavlerne får en værdig behandling

Mandag aften lykkedes det omsider efter lange forhandlinger at få en fornuftig aftale på plads med regeringen. Den sikrer en ordentlig og ikke mindst rimelig erstatning til de mange minkavlere og virksomheder, som igennem måneder har været stærkt udfordrede af regeringens pludselige nedlukning af minkerhvervet i Danmark.

Læs mere
Økonomi og vækst

Venstre er garant for vækst, velstand og velfærd

Coronaen hærger stadig Danmark og resten af verden, men med vaccinernes udrulning kan vi nu begynde at skimte lyset for enden af tunnelen. I Venstre har vi naturligvis været meget optaget af, at Danmark kommer bedst muligt og mest sikkert gennem udfordringerne med corona, men vi har også været – og er det til stadighed – optaget af, hvordan vi bedst muligt kommer videre bagefter.

Læs mere
Venstre

Venstre afholder ekstraordinært landsmøde

Pressemeddelelse Torsdag den 7. januar 2021 

Læs mere
Venstre

Orientering fra Venstres formand

Orientering fra Venstres formand. 

Læs mere
Venstre

Udtalelse fra Venstres Forretningsudvalg

Udtalelse fra Venstres forretningsudvalg.

Læs mere
Fødevarer og landbrug

Ellemann: Regeringen har efterladt en hel egn i et tomrum

Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen lagde i mandags turen forbi det midt- og vestjyske for med egne øjne at se de enorme omkostninger, som regeringens ulovlige ordre om at aflive samtlige mink i Danmark, har haft for lokalbefolkningen.

Læs mere
Økonomi og vækst

En finanslov, der ikke gør Danmark rigere

Regeringen præsenterede søndag sammen med støttepartierne finansloven for 2021. Venstre er ikke en del af aftalen. Det skyldes blandt andet, at aftalen ikke sikrer den vækst, som Danmark skal leve af på lang sigt.

Læs mere
Fødevarer og landbrug

Minkavlerne og deres familier fortjener værdig behandling og ordentlig erstatning

Det er en dybt tragisk situation, som regeringen - uden lovhjemmel - har bragt et helt erhverv i. Det har ikke bare betydet et tab af arbejdspladser. Mange minkavlere har mistet hele deres livsværk, og familier står i deres livs krise, alt imens et helt erhverv er blevet lagt øde.

Læs mere
Vis flere