Venstre

Tale fra Venstres formand i anledning af Venstres 150 års jubilæum

I 150 år har Venstre sat sit præg på det danske samfund. 11 statsministre. Store reformer af det danske samfund. Og hvor man i dag kan se vores partis tydelige aftryk på nationens historie og det land, vi har været med til at bygge.

Læs mere
Venstre

Jakob Ellemann-Jensen ansætter Rasmus Bebe som ny særlig rådgiver

Rasmus Bebe er ny særlig rådgiver for Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen.

Læs mere
Venstre

Venstre fylder i år 150 år

Den 30. juni 1870 blev Venstres dåbsattest skrevet, og Venstre har altid spillet en central rolle i dansk politik.

Læs mere
Venstre

Jakob Ellemann-Jensens særlige rådgiver Jesper Kraft fratræder sin stilling

Jakob Ellemann-Jensens særlige rådgiver Jesper Kraft fratræder sin stilling

Læs mere
Venstre

Venstres folketingsgruppe har i dag konstitueret sig

Venstres folketingsgruppe har i dag konstitueret sig. Posterne er som følger og gælder for det kommende folketingsår - altså fra og med den 26/6-2020:

Læs mere
Venstre

Venstre har valgt gruppebestyrelse

Venstres folketingsgruppe har netop enstemmigt valgt partiets gruppebestyrelse på Christiansborg. Det skete på dagens gruppemøde. 

Læs mere
EU-politik

Højere EU-budget må ikke føre til højere skatter og afgifter

Hvor skal pengene komme fra?
 
Sådan spurgte statsministeren i Folketinget for en uge siden og pegede selv på om stigende EU-budget skal betales af højere skatter? Nedskæringer i velfærden? Eller måske højere pensionsalder? 

Læs mere
Venstre

Video: Venstre markerer genforeningen

Den 15. juni 2020 vil for altid være en helt særlig dag. Det er nemlig 100-året for genforeningen, hvor sønderjyderne stemte sig hjem til Danmark. Over hele landet bliver det markeret, og Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, har i dagens anledning lavet denne video med smukke billeder – og et strejf af poesi.

Læs mere
Venstre

Venstre-forslag behandles i dag: Frihed og fællesskab i foreningerne

Venstre vil fjerne unødigt bureaukrati og respektere foreningernes egenværdi. Vi vil give endnu flere børn og unge den oplevelse at være med i et selvvalgt, forpligtende fællesskab.

Læs mere
Venstre

Danmarks største grundlovsmøde

Deltag i Danmarks største grundlovsmøde, hjemmefra din egen havestol. Vi sender live på venstre.dk, Facebook mv.
Se dagens program.

Læs mere
Klima og miljø

Nyt fokus på klima - forhandlinger skal trækkes i en fornuftig retning

Der er ingen tvivl om, at corona-krisen har taget stort set alle overskrifter de seneste måneder. Også kampen mod klimaforandringer har været overskygget af pandemien, men Venstres arbejde for en bedre klode er ikke gået i stå. Tværtimod.

Læs mere
Økonomi og vækst

Krisen er dyb - hver dag tæller

I går modtog jeg den nye rapport om dansk økonomi fra Finansministeriet. Og det var desværre dyster læsning. Dansk økonomi er i dyb krise. 50.000 danskere har allerede fået en fyreseddel. Over 200.000 er hjemsendt på lønkompensation. Og underskuddet i statskassen er på 200 mia. kr. Mange står i en utryg og usikker situation. Og det er særligt de private arbejdspladser, der er hårdt ramt.

Læs mere
Venstre

Dagens forhandlinger: Der er plads til at åbne Danmark mere

Når du modtager dette, sidder jeg netop i forhandlinger med de øvrige partiledere og statsministeren. Emnet er en hurtigere genåbning af Danmark, fordi regeringen i torsdags pludselig kunne melde, at der var mulighed for at genåbne yderligere. Det skyldes, at Covid-19 epidemien fortsat er under kontrol.

Læs mere
Økonomi og vækst

Den blå vej ud af den økonomiske krise - fokus på optimismen

Uge efter uge bliver Danmark åbnet mere og mere. Til stor glæde for skoleelever, restauratører, butiksindehavere, idrætsklubber og alle andre, der oplever, at vi endelig er på vej tilbage til en hverdag, der minder om tiden før corona.

Læs mere
Vis flere