Venstre

Status på finansloven

Der er endnu ikke enighed om en finanslov. Jeg havde selvfølgelig – som alle andre – gerne set, at vi var kommet i mål.

Læs mere

Trafik

Nye skilteregler understøtter vækst og udvikling i landdistrikterne

Som et element i fortsat at understøtte vækst og udvikling i hele Danmark vil vi nu gøre det nemmere for virksomheder og foreninger at reklamere ved landeveje i landdistrikterne.  

Læs mere

Venstre

Regeringen fylder et år

Trekløver-regeringen kunne i går fejre ét års fødselsdag med god samvittighed.

Læs mere

Venstre

Tak for kampen!

Først og fremmest skal der lyde en kæmpe stor tak for indsatsen til kandidater og de mange frivillige. Endnu engang har I vist, at Venstres medlemmer kan føre kampagne på gader og stræder, online og i aviserne bedre end nogen andre. Det har været en fornøjelse at se, når mine kolleger og jeg selv har været rundt for at bakke op om jeres lokale kampagner.

Læs mere

Økonomi og vækst

Erhvervslivet skal have mere vind i sejlene

Der er fart på erhvervslivet. Opsvinget er begyndt – og nu skal vi give flere og optimale muligheder for, at opsvinget for alvor kan bide sig fast og fortsætte.

Læs mere

Venstre

Lad os bekæmpe venstrefløjens velfærdsmyter

Kommunal- og regionsrådsvalget nærmer sig med hastige skridt. Fra mine ture rundt i landet kan jeg berette, at vores kandidater i hele Danmark kører landevejene tynde og kæmper for at sprede Venstres budskaber.

Læs mere

Venstre

Mette Frederiksen siger ”BØH”

Knap er de første valgplakater hængt op, før Socialdemokratiet ruller årets skræmmekampagne ud forud for det forestående kommunal- og regionsvalg.

Læs mere

Retspolitik

Banderne skal smides på porten

I alt for lang tid har det danske samfund set passivt til, mens rockere og bander har brugt ejendomme midt i tætbefolkede boligområder som klubhuse. 

Læs mere

Sundhed og velfærd

Udspil om mere frit valg

I dag er en god dag – vi fremlægger nemlig et udspil, der endnu en gang vil udvide borgerens frie valg.

Læs mere

Forsvar

Et stærkt værn om Danmark

Siden Murens fald i slutningen af 1980’erne, har Danmark ikke stået over for et mere alvorligt trusselsbillede, end hvad der er tilfældet i dag. 

Læs mere

Venstre

åbningstalen: politik gør en forskel

Jeg er drevet af at gøre Danmark endnu bedre til gavn for næste generation. At kunne give et Danmark videre, der er mere trygt, hvor flere deltager i fællesskabet, og hvor færre oplever at stå på sidelinjen, mens andre buldrer derudaf, og med et Danmark, der hænger bedre sammen.

Læs mere

Trafik

Sikrere og mere miljøvenlige biler - øget mobilitet

Det bliver nu billigere at købe en familievenlig, sikker og mere miljøvenlig bil – og dermed bliver det billigere at være dansker.

Læs mere

Trafik

AFTALE PÅ PLADS: BILLIGERE FAMILIEBILER, LAVERE TAKSTER OVER STOREBÆLT OG EN UDVIDELSE AF FYNSK MOTORVEJ

Indrømmet: Det tog lidt længere tid, end vi regnede med. Det beklager vi, men nu bliver det markant billigere at købe en familievenlig og sikker bil.

Læs mere

Arbejdsmarked

LAD OS FÅ PROPORTIONERNE PÅ PLADS!

I politik må man gerne være uenige. Det er faktisk en ikke ubetydelig del af det politiske liv. Og når vi taler om skattelettelser og det økonomiske råderum, så er vi sandelig da også uenige!

Læs mere
Vis flere