Klima og miljø

Regeringen sætter de grønne sejl…

Danmark er en grøn førernation. Vi går forrest, når det handler om at trække resten af verden i en mere bæredygtig retning, så kommende generationer kan se frem til at vokse op i en verden med mindre CO2-udledning og renere luft.

Læs mere
Integration

Nej tak til ghettoer

Det skal være slut med områder, hvor der ikke tales dansk, hvor alt for mange er på offentlig forsørgelse, hvor kriminalitet af forskellig art er hverdag, hvor kvinder regnes for mindre end mænd, og hvor børn lever i en modkultur.

Læs mere
Retspolitik

Opgør med slap retspraksis

Justitsministeren fremsætter nu et forslag om at hæve straffen for grov vold. Det er et rigtig godt skridt på vejen. Men der er lang vej igen.

Læs mere
Trafik

Midler til støjbekæmpelse – til gavn for borgerne

Danske borgere skal generes mindst muligt, når vi anlægger nye veje rundt om i Danmark. Det gælder både i anlægsfasen – og når vejene står klar. Derfor skal vi også gøre noget ved den støj, som mange danskere oplever hver dag langs statens veje. 

Læs mere
Trafik

Bedre fremkommelighed og øget trafiksikkerhed

Regeringen har sammen med Dansk Folkeparti i dag indgået en aftale om at udmønte midler til igangsættelse af en række initiativer på transportområdet, der er med til at øge trafiksikkerheden og fremkommeligheden i Danmark.

Læs mere
Forsvar

Et styrket forsvar – et tryggere Danmark!

I dag har regeringen sammen med Dansk Folkeparti, Socialdemokratiet og Radikale Venstre indgået en aftale på forsvarsområdet for 2018-2023.

Læs mere
Integration

Parallelsamfundet der smadrede en drøm på 30 sekunder

Lørdag aften fik bageren Ali ødelagt sin livsdrøm, da hætteklædte kujoner på 30 sekunder smadrede hans bageri. Det er voldsomme billeder, der mest af alt ligner noget fra en amerikansk film.

Læs mere
Venstre

Indflytning af arbejdspladser skaber et Danmark i bedre balance

I går præsenterede regeringen endnu en stor og ambitiøs indflytningsplan – Bedre Balance II. Med planen etableres 4.024 statslige arbejdspladser og op mod 1.000 uddannelsespladser i byer rundt om i hele landet.

Læs mere
Arbejdsmarked

Fædre sørger også – det skal der være plads til

Der er intet over og intet ved siden af den sorg, forældre føler, når de mister et barn.Der er findes ingen plastre, som er store nok i forhold til den sorg, det er at miste et barn. Og man har ret til at sørge, hvis man mister et barn. 

Læs mere
Venstre

Regeringen er i arbejdstøjet

Siden sommeren 2015 er 16.700 borgere kommet væk fra kontanthjælp. Der er skabt flere end 100.000 private arbejdspladser. Vi har fået styr på asyltilstrømningen til Danmark. Og såvel erhvervslivet som sundheds- og ældreområdet er blevet styrket.

Læs mere
Venstre

Hullerne i Danmarkskortet skal lukkes

Det går godt i Danmark. Arbejdsløsheden falder. Antallet af private arbejdspladser stiger. Vi har råd til at investere i bedre velfærd. Venstre og regeringen har strammet udlændingepolitikken og begrænset tilstrømningen til Danmark. Det går faktisk – med Statsministerens ord – ret godt.

Læs mere
Venstre

Et godt blåt år

Nu er 2017 så småt ved at gå på hæld, og det er en kærkommen lejlighed til at gøre status over året, der er gået.

Læs mere
Venstre

Så kan julefreden sænke sig

Det har været nogle mærkelige uger på Christiansborg, siden regeringen for to uger siden lavede en finanslovsaftale med Dansk Folkeparti.

Læs mere
Økonomi og vækst

Finanslov: Et trygt og sammenhængende Danmark

Det, der er godt, er også værd at vente på. Vi har lavet en rigtig god finanslovsaftale med Dansk Folkeparti og de øvrige regeringspartier, som vil give danskerne en mere tryg hverdag.

Læs mere
Vis flere