Økonomi og vækst

Tre konkrete forslag: Det er tid til at gøre mere

På ganske få uger har en akut sundhedskrise udviklet sig til en dyb økonomisk krise. Over 40.000 danskere har på få uger meldt sig i arbejdsløshedskøen, og mange andre sidder med frygten for, at de kan blive de næste. Det er dybt bekymrende, og det kræver politisk handling.

Læs mere
Økonomi og vækst

Fremryk investeringer i veje, almene boliger og havvindmøller

I Venstre siger vi nu klart, at vi vil have staten til at fremrykke investeringer i veje, almene boliger og havvindmøller. Det skal understøtte vækst, udvikling og arbejdspladser i hele landet – både under og efter den dybe krise, som vi befinder os i.

Læs mere
Økonomi og vækst

Der er brug for en ny og fleksibel løn-hjælpepakke

Danmark står i en meget alvorlig situation som følge af Corona-krisen. Ledigheden er allerede steget med over 30.000 på kun et par uger. Man kan kun frygte, hvad der sker i en situation, hvor der ikke er sikkerhed om fremtiden, og ingen ved, hvor længe Danmark vil være lukket ned.

Læs mere
Sundhed og velfærd

Sygehusene: Vi er klar og hjælper stadig alvorligt syge

Sundhed står helt centralt for enhver borger. Enten er man syg og får behandling. Eller også stoler man på, at hjælpen er klar, hvis behovet opstår.

Læs mere
Økonomi og vækst

Udspil: Kommuner skal have lov at sætte gang i køreklare projekter

Danmark står midt i en krise med to store udfordringer – den ene handler om vores sundhed. Den anden handler om økonomi og danske arbejdspladser. Og Venstre vil gøre alt, hvad vi kan, for at vi ikke kun kommer gennem krisen, men også kommer godt videre.

Læs mere
Sundhed og velfærd

Corona: Kommuner løfter kæmpe opgave

Corona-virussen er en tsunami, som også har ramt kommunerne. Nogle ansatte arbejder hjemmefra eller står til rådighed, mens andre gør en direkte forskel i forreste række hos ældre, syge, udsatte eller med digital undervisning af elever. De kæmper alle for at løse de mange udfordringer som følge af Danmarks nedlukning.

Læs mere
Økonomi og vækst

Venstre foreslår corona-fond på 300 milliarder kroner

Danmark står i en alvorlig situation. Det er vigtigt, at vi kommer godt gennem krisen. Og vi skal også godt videre, når den akutte sundhedsfare engang er ovre.

Læs mere
Økonomi og vækst

Venstre-udspil: Hjælpepakke til selvstændige og iværksættere

Danmarks godt 190.000 selvstændige er i disse dage hårdt udfordret af, at store dele af det danske samfund er lukket ned som følge af corona-epidemien.

Læs mere
Økonomi og vækst

Det haster med en akut hjælpepakke til de hårdest ramte brancher

Danmark står i en dybt alvorlig situation som følge af Corona-pandemien. Og der er behov for at handle hurtigt, hvis vi skal afbøde de værste konsekvenser for de rigtig mange danskere, der er ansat i en virksomhed, og som nu frygter at få en fyreseddel i hånden den kommende tid, hvor kunder udebliver, og ordrebøgerne bliver tomme.

Læs mere
Økonomi og vækst

Opfordring til statsministeren: Indkald til forhandlinger om lønkompensation

Danmark står i en alvorlig og ekstraordinær situation, som udvikler sig time for time. Corona-virussen har på kort tid spredt sig meget hurtigt. Derfor har Venstres formand, Jakob Ellemann-Jensen, netop i dag sendt et brev til statsminister Mette Frederiksen.

Læs mere
Arbejdsmarked

Venstre ønsker lønkompensation til privatansatte

Danmark står midt i en meget alvorlig og ekstraordinær situation. Corona-virussen har på kort tid spredt sig meget hurtigt. Det vigtigste her og nu er danskernes sundhed.

Læs mere
Venstre

Corona: Dispensation i forbindelse med Venstre-generalforsamlinger

Venstres ledelse og Venstres Forretningsudvalg har besluttet at foretage en række organisatoriske foranstaltninger, i forbindelse med udbruddet af Corona-virus.

Læs mere
Sundhed og velfærd

Lad os stå sammen og tænke på hinanden

Kære alle,

Danmark står midt i en alvorlig og ekstraordinær situation. Coronavirussen har på meget kort tid spredt sig meget hurtigt, og det er afgørende, at smittespredningen bremses, hvis det danske sundhedsvæsen skal kunne følge med.

Læs mere
Klima og miljø

Oversvømmelser: Venstre indkalder miljøministeren i hasteforespørgsel

Flere steder i Danmark står haver, marker og bygninger under vand. Det tager Venstre meget alvorligt. Jorden er mættet af vand, og siden 1874, hvor DMI startede sine målinger, har klimaet aldrig været så vådt og mildt, som i denne februar.

Læs mere
Vis flere