Økonomi og vækst

Ny aftale kan give lavere varmepriser

Venstre har som en del af forligskredsen bag energiaftalen fra 2012 i dag indgået en aftale, der giver 50 decentrale kraftvarmeværker en håndsrækning, der kan sikre bedre økonomi på værkerne og på sigt føre til lavere varmepriser til forbrugerne.

Læs mere

Økonomi og vækst

For få nye arbejdspladser i finansloven

Med finanslovsaftalen med venstrefløjen har regeringen pakket en dårlig økonomi, manglende vækst, øget gæld og en eksplosion i asyludgifterne ind i et meget tyndt stykke rødt papir.

Læs mere

Økonomi og vækst

Fiskeriaftale fastholder Danmark som førende fiskerination

I dag har Venstre sammen med regeringen og alle partierne i Folketinget undtagen Liberal Alliance indgået en aftale om det danske Hav- og fiskeriudviklingsprogram for perioden 2014-2017.

Læs mere

Økonomi og vækst

Et sundt Danmark

Venstres udspil til en finanslov lægger et sundt økonomisk fundament under Danmark.

Læs mere

Økonomi og vækst

Lettere at drive virksomhed i Danmark

Vi skal have skabt flere private arbejdspladser i Danmark.

Læs mere

Økonomi og vækst

Væksttal viser behov for vækstinitiativer

Dugfriske tal for væksten i Danmark viser desværre, at vi er et stykke fra at være fri af krisen. I seneste kvartal har væksten været negativ, og det burde være et vink med en vognstang til regeringen om at prioritere vækst, mener Jacob Jensen, der er økonomiordfører for Venstre.

Læs mere

Økonomi og vækst

Risikabelt finanslovsforslag fra regeringen

Regeringen spiller højt spil med Danmarks økonomi. Sådan lyder budskabet fra Venstres finansordfører Peter Christensen i kølvandet på offentliggørelsen af regeringens finanslovsudspil for 2015.

Læs mere