Mød Stephanie Lose og Morten Dahlin til en snak om borgeren i fremtidens velfærdssamfund

Mandag den 13. november kl. 19:00-21:00 inviterer Venstre til politikudvikling med Venstres næstformand, Stephanie Lose, og Venstres politiske ordfører, Morten Dahlin, hvor du kan være med til at tegne fremtidens Venstrepolitik. Her vil du deltage i en åben debat om, hvordan borgeren kommer i centrum i fremtidens velfærdssamfund.

Vil du være med til at diskutere, hvordan vi kan stille borgeren i centrum i fremtidens danske velfærdssamfund? Hvordan sikrer vi værdig omsorg af vores ældre og ordentlig pasning af vores syge med borgeren i centrum? Hvordan gør vi hverdagen lettere for danske børnefamilier? Disse dilemmaer og mange andre har du nu mulighed for at diskutere med Venstres ledelse.

På mødet vil Venstre høre dit syn på de dilemmaer, vi står overfor i opbygningen af fremtidens velfærdssamfund. Balancen mellem at sikre frit valg til den enkelte borger med høj kvalitet, og på den anden side ikke skabe et stort meningsløst bureaukrati. Du inviteres til en aften med rig mulighed for debat om frisættelse i velfærdssamfundet, hvor du kan bidrage med dit perspektiv til Venstres ledelse.

Arrangementet kræver medlemskab af Venstre og tilmelding på forhånd.

 

Praktisk information:

Arrangementet er desværre udskudt. Vi arbejder på at finde en ny dato.