Trafik

Fartkontrol skal redde menneskeliv

Lov er lov. Og lov skal holdes. Det gælder naturligvis også for de fartgrænser, der er fastsat i loven. Men når det gælder politiets fartkontrol, så skal vi holde os formålet med fartkontrol for øje: Formålet er at redde menneskeliv og undgå de ulykker i trafikken, der skyldes for høj fart. Formålet er ikke at skrabe så mange penge som muligt ind til statskassen. 

Læs mere

Arbejdsmarked

Lidt senere tilbagetræning for dem, der kan

Den seneste tid har der været heftig debat om regeringens kommende forslag om at bede de danskere, der kan, om at blive lidt længere tid på arbejdsmarkedet. 

Læs mere

Venstre

Nytårstale: Vi skal gribe fremtiden

Lars Løkke Rasmussen har netop holdt den første direkte nytårstale fra Statsministeriet. Se hele talen - og optakten fra Facebook - her.  

Læs mere

Venstre

Taler fra Venstres Landsmøde 2016

Gik du glip af talerne fra Venstres Landsmøde 2016? Eller vil du gerne gense nogle af hovedtalerne? Så kan du her finde en samling af talerne på enten skrift eller video.

Læs mere

Venstre

Jacob Panton-Kristiansen tildelt Venstres frihedspris

Venstres Frihedspris går i år til soldaterveteranen Jacob Panton-Kristiansen, fordi han står som en værdig repræsentant for alle de danske mænd og kvinder, som kæmper for friheden fjernt fra Danmarks grænser. Prisen uddeles hvert år som en hyldest til personer eller projekter, som gør en forskel. Og her har Jacob Panton-Kristiansen udmærket sig.

Læs mere

Sundhed og velfærd

En patientansvarlig læge giver bedre sammenhæng i behandlingen

Danske patienter har rigeligt at kæmpe med midt i et alvorligt sygdomsforløb. De skal ikke også slås med bekymringer og usikkerhed omkring deres behandlingsforløb. Og derfor er jeg rigtig glad for, at vi er kommet i mål med endnu et valgløfte og har skrevet under på en aftale med Danske Regioner om at indføre patientansvarlige læger på de danske sygehuse.

Læs mere

Sundhed og velfærd

Ny aftale skal forebygge vold på bosteder

Vi har de seneste år været vidner til voldsomme og tragiske episoder på landets botilbud. Det må og skal vi gøre bedre. Frygt og utryghed må ikke være en del af hverdagen på bostederne - hverken for beboere eller ansatte.

Læs mere

Integration

Regeringen styrker kampen mod ekstremisme

Terrortrusler kan komme fra både Kabul og Kundby, som integrationsminister Inger Støjberg sagde i går. Og det har hun desværre ret i.

Læs mere

Økonomi og vækst

Tryghed for boligejerne

I dag er en god dag for de danske boligejere. Og lad os springe direkte til det vigtigste: Når vi får nye ejendomsvurderinger, skal ingen nuværende boligejere betale mere i boligskat, end de ellers skulle have gjort. Og med regeringens plan for et nyt boligskattesystem får Danmark et nyt og forbedret boligskattestop, som skal sikre, at ingen dansk boligejer skal ligge søvnløs og frygte at blive beskattet ud af sit eget hjem.  

Læs mere

Arbejdsmarked

Kontanthjælpsloft fordi det skal betale sig at arbejde

I dag er der 100.000 danskere, for hvem det knap kan betale sig at arbejde. Det er hverken rimeligt eller holdbart. Det vil vi ændre. Det sagde vi før valget – og det leverer vi på. 

Læs mere

Sundhed og velfærd

Flere skal overleve kræft

I dag har regeringen præsenteret Kræftplan IV, og målet er klart: Kræftsygdomme skal bekæmpes endnu bedre – og flere patienter skal overleve kræft.

Læs mere

Folkeskole og uddannelse

Til kamp mod mobning

Alle børn fortjener en god start på livet og en tryg skolegang uden mobning. Men sådan er virkeligheden desværre ikke. 

Læs mere

Økonomi og vækst

Milliardinvestering i danskernes sikkerhed

Med Venstres sommergruppemøde i Faaborg har vi i dag indledt en ny politisk sæson. Og der er nok at tage fat på i kølvandet på en sommer, som på lange stræk har været præget af international uro og nye terrorangreb. 

Læs mere

Forsvar

En dag - tre gode aftaler

For lidt over en uge siden startede vi vores nye kampagne om regeringens og Venstres resultater gennem det seneste år. I dag har vi fået endnu mere fra hånden: Hele tre gode aftaler, der peger fremad og på hver sin måde gør Danmark stærkere.

Læs mere
Vis flere